İpsala Modern Köpek Barınağına Kavuşuyor.

İpsala’nın kanayan yarası olan başıboş köpek sorununa neşter vurmak için kolları sıvayan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, barınak projesini mecliste tanıttı.

Çeltiğin Başkentinde Dünya Çiftçiler Günü Kutlandı

Her yıl 14 Mayıs’ta kutlanan dünya çiftçiler günü nedeniyle çeltiğin başkenti İpsala’da da kutlama programı gerçekleştirildi.

İpsala’da 204 Öğrenci Madalya Aldı.

İpsala Kaymakamlığı himayelerinde, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 10. İpsala Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği final karşılaşmaları ve ödül töreni gerçekleştirildi.

İpsala’da 2 Yer İçin Jeotermal Kaynak Suyu Arama İzni Verildi

İpsala İl Genel Meclis Üyesi İsmail Aliş, İpsala’da 2 yer için Jeotermal Kaynak Suyu ve Mineralli Su arama izni ruhsatı verildiğini söyledi.

Trafik Haftası Etkinlikleri Düzenlendi.

Trafik Haftası nedeniyle İpsala İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Anaokulu öğrencilere yönelik Trafik Etkinliği düzenlendi.

Muhtar, Bozulan Yolu Tamir Etti.

Koyuntepe Köyü Muhtarı İsmail Yıldız, köy yolunda meydana gelen çukurlara eline aldığı kürekle toprak atarak dolgu yaptı. Muhtarın kendi imkanlarıyla yolu tamir etmesi, şaşkınlık yarattı.

KADES Uygulaması Hakkında Bilgi Verildi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele kapsamında bilgilendirme ve KADES uygulamasının tanıtım faaliyetlerine devam ediyor.

Hacıköy'de Yağmur Duası yapıldı.

Hacıköy’de kış aylarının kurak geçmesinin ardından bahar aylarında da yağmur yağmayınca vatandaşlar yağmur duasına çıktı.

Kazı Malzemeleri ile Yakalandılar.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, izinsiz kazı yapmak isteyen 6 şüpheliyi, kazı malzemeleri ile birlikte yakaladı.

Ata Toprağı Bisikletle Yola Çıktı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'te doğduğu evin bahçesinden Samsun'a ulaştırılmak üzere alınan toprak Türkiye'ye ulaştı.

Tekin,”İpsala ve Esetçe TOKİ’leri İhaleye Çıkacak”

31 Mart seçimlerinden sonra ilk Ankara ziyaretini gerçekleştiren AK Parti İpsala İlçe Başkanı Mahmut Tekin, İpsala’ya müjdeli haberlerle döndü.

İlkdoğmuş, Bir Aylık Çalışmaları Özetledi.

AK Parti İpsala İl Genel Meclisi Üyesi Hakan İlkdoğmuş,1 ayda İpsala’nın köylerinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Akıncı Beyi Sarıca Ali Dualarla Anıldı.

İpsala’nın Sarıcaali köyünde her yıl düzenlenen şükür duası bu yıl Sarıca Ali isimli Akıncıların pusuya düşürülerek şehit düştüğü Tekke Dere mevkiinde gerçekleştirildi.

Edirne’de kurbanlık canlı hayvan baskül fiyat tarifesi belirlendi.

Edirne Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Arabacı başkanlığında toplanan Teknik İhtisas Komisyonu, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık canlı hayvan baskül fiyat tarifesini belirlerken, gebe ve damızlık değeri olan büyükbaş ile küçükbaş h

11 Yaşındaki İpsalalı Engin, Edirne’yi Rize’de Temsil Edecek.

İpsala Karaağaç köyünden Enis Engin Edirne Akıl ve Zeka Oyunlarında 1.nci olarak Rize’de gerçekleşecek Akıl ve Zeka Oyunları şampiyonasında Edirne’yi temsil edecek.