Menü İpsala Haber İpsala Haberleri
Tarih: 16.04.2021 10:11
3 Yerde Seçmen Listeleri Askıya Çıkıyor

3 Yerde Seçmen Listeleri Askıya Çıkıyor

Facebook Twitter Linked-in

İpsala İlçe seçim kurulu İpsala'nın 3 yerleşim yerinde yapılacak muhtarlık seçimleri için seçmen listelerinin 19 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 08.00'de askıya çıkarılacağını açıkladı.

Yüksek Seçim Kurulu 06 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Ara Seçimleri nedeniyle, Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının aldığı 17/03/2021 tarih ve 127 sayılı karar doğrultusunda muhtarlık bölgesi askı listeleri muhtarlık ara seçimi yapılacak olan İpsala İlçesi Yenikarpuzlu beldesi İnönün Mahallesi ile Korucuköy ve Sarıcaali köylerinde seçmen listelerinin 19 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 08.00’de askıya çıkarılacağı ve 27 Nisan 2021 Salı günü 17.00’de askıdan indirileceğini duyurdu.

6 Haziran’da yapılacak olan muhtarlık seçimleri için adaylar şimdiden nabız yoklamaya başladı. İnönü mahallesinde şu ana kadar 6 muhtar adayının bulunduğu öğrenildi. Haber Merkezi         




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —