Tarih: 22.05.2015 10:54

Gençlik Şöleni Muhteşemdi.

Facebook Twitter Linked-in

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Salı günü saat 17.00’da Gençlik yürüyüşü düzenlendi.

Yürüyüşe, İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yürüyüşün ardından eski festival alanına geçildi.

Kaymakam Eyyup Özdemir  ve Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İlçe, belde ve köy okullarının açmış olduğu stantları gezerek, öğrencilerin yaptığı projeler hakkında bilgi aldı.

İlçe Merkez okullarının ve köy okullarının düzenlediği gençlik şöleni saat 20.00’da başladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Başar tarafından verildi.

Gençlik şöleninde okulların halk oyunu gösterileri sergilendi.

İpsala Halk Eğitim Merkezi’nin ilçe bayanlarından kurduğu halk oyunu ekibi sergilediği performansla geceye damgasını vurdu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —