Tarih: 15.05.2015 10:45

MHP?li Kadınlar arı gibi çalışıyor

Facebook Twitter Linked-in

MHP İl Kadın Kolları MHP 2. Sıra Miiletvekili adayı Şennur Yıldırım ve 3. Sıra Milletvekili adayı Sefer Cem Elkut ile birlikte Edirneyi karış karış geziyor. Edirnelilerden büyük destek gören MHP’liler çalışmaya doymuyor.

Seçim çalışmalarına ilk olarak Kıyık’ta başlayan MHP İl Kadın Kolları MHP 2. Sıra Miiletvekili adayı Şennur Yıldırım ve 3. Sıra Milletvekili adayı Sefer Cem Elkut’la birlikte Kıyıklılardan destek istedi. Halk tarafından büyük ilgiyle karşılanan MHP’liler seçildikleri takdirde gerçekleştirecekleri projeleri aktardı. Gündemde olan konularla ilgili bilgi veren ve siyasi politikalarını aktaran Milletvekili adayı Şennur Yıldırım mevcut sistemin değişimesi gerektiğini vurgulayarak, “Eğitimden sağlığa birçok konuda iyileşme sağlayacak birçok projemiz var. Halk bize destek verdiği müddetçe biz hizme için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Seçim gezilerine Bostanpazarı ve Uzunkaldırım’da devam eden partiler çevre esnafın ve ev hanımlarının sorunlarını dikkatle dinledi. Burada seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Milletvekili Adayı Sefer Cem Elkut biz aydınlık bir gelecek için geleceğiz haksızlıklara meydan okumak için geleğiz. İnşallah halkımızın biz vereceği yetkiyle başarıya ulaşacağız” diye konuştu. Bu zamana kadar yaptıkları faaliyetleri aktaran İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Şimşek, “Hedefimize ulaşmak için yönetim olarak çok çalışıyoruz. Artık oturarak milletvekili çıkarılacak dönemler geçti. Halkın artık doğru kişilere oy vermesi gerekiyor. Ülke olarak çok hassas bir dönemdeyiz. Halkımız farkında. Bu seçimler hepimiz için dönüm noktası olacak” ifadesini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —