Tarih: 20.08.2021 10:07

Üyelerini Bilgilendirdiler.

Facebook Twitter Linked-in

Hak İş'e bağlı Öz sağlık İş Edirne Şube Başkanı Emre Promet, dün Keşan Devlet Hastanesi İpsala ek binası İpsala hastanesini ziyaret etti.

Öz sağlık İş Edirne Şube Başkanı Emre Promet,”İpsala İlçe Devlet Hastanesinde çalışan üyelerimizi ziyaret ederek Kamu Çerçeve sözleşmesi ve Toplu iş sözleşme sürecimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Edirne İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Bulaşıcı hastalıklar biriminde çalışan İpsala ve Keşan’daki mesai arkadaşlarım ve İlaçlama personeli üyelerimizle bir araya gelerek Kamu çerçeve sözleşmemiz ve Toplu iş Sözleşme sürecimiz hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Misafirperverlikler den dolayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Öz Sağlık İş üyeleri ise başkan Promet’e, teşekkür ettiler. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —