Tarih: 11.03.2015 17:55

Vali Şahin Balkan İlçelerinde

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin Lalapaşa ve Süloğlu ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin Lalapaşa ve Süloğlu  ilçelerinde  incelemelerde bulundu. 
Lalapaşa Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Şahin ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Lalapaşa Kaymakamı Mehmet Durgut'u ziyaret eden Vali Şahin, kurum müdürleri ile görüşerek bilgiler aldı. Daha sonra Lalapaşa Belediyesini ziyaret eden Vali Şahin, Belediye Başkanı Bülent Şahinşah'tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Vali Dursun Ali Şahin Kaymakamlık ve Belediye ziyaretinin ardından yapımına yeni başlanan Lalapaşa Devlet Hastanesi'nin inşaatını da inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Vali Şahin Süloğlu İlçesinde
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Hamzabeyli sınır kapısı ve Lalapaşa ilçelerinde yaptığı ziyaretlerin ardından Süloğlu ilçesine geçerek incelemelerde bulundu. Vali Şahin, Süloğlu Kaymakamı Numan Altay,  Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran'ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Halk Eğitim Merkezinin düzenlemiş olduğu kursları yerinde gören Vali Şahin,  Süloğlu Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığını da ziyaret etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —