Tarih: 22.04.2019 09:45

23 Nisan Coşku İçinde Kutlanacak.

Facebook Twitter Linked-in

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99.yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de törenlerle kutlanacak.

Atatürk tarafından Türk ve Dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları yarın saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk konulmasının ardından yapılacak saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayacak.

Cumhuriyet Meydanı’nda, saat 10.30’da başlayacak olan kutlama etkinlikleri de İpsala Atatürk Ortaokulu Müzik Öğretmeni Nilay Boybaş yönetiminde söylenecek İstiklal Marşı ile sürecek.

İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin tarafından yapılacak günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Öğrenciler günün anlam ve önemini belirtilen şiirlerini okuyacaklar. Serhat İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerinin sergilenmesiyle sürecek kutlama programı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, İlçede düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle sona erecek.

Her yıl İpsala Belediyesi ile İpsala Kurtuluş Ortaokulu organizasyonu ile gerçekleştirilen Uçurtma şenliği ise önceki yılların aksine bu yıl Fuar Alanında gerçekleştirilecek. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —