Tarih: 19.07.2019 08:57

ADD “Cumhuriyet TIR’ı” İpsala'ya Geldi.

Facebook Twitter Linked-in

Atatürkçü Düşünce Genel Merkezi’nin başlattığı Milli Mücadelemizin 100. ve Derneğin 30. yılları nedeni ile organize edilen “Cumhuriyet Tırları Yollarda” projesi kapsamında İpsala’ya “Cumhuriyet Tırı” geldi.

Atatürkçü Düşünce Genel Merkezi’nin başlattığı Milli Mücadelemizin 100. ve Derneğin  30. yılları nedeni ile organize edilen “Cumhuriyet Tırları Yollarda” projesi kapsamında İpsala’ya “Cumhuriyet Tırı” geldi.

 “Rotamız Atatürk” sloganıyla, ADD tarafından hazırlanan ve Türkiye’nin 81 ilini dolaşan “Cumhuriyet Tırı”, 17 Temmuz 2019 Çarşamba günü, İpsala Cumhuriyet Meydanı’nda konumlandırılarak vatandaşlar tarafından gezildi. Ayrıca ADD Tır’ın çeşitli hediyeler satışa sunuldu.

Atatürkçü Düşünce Derneği İpsala Şube Başkanı İsmail Aliş, Atatürk’ün İstiklal Madalyası’ndan Nutuk’un ilk basımına kadar Atatürk’ü anlatan objeler sergilendiği “Cumhuriyet Tır’ının İpsala’da yoğun ilgi gördüğünü belirterek İpsala’lılara teşekkür etti.

İsmail Aliş: “Derneğimiz genel merkezinin organizasyonu ile tüm Türkiye’yi gezen 3 Tırımızdan biri ilçemize gelmiştir. Tır’ımızın ilçemizde bulunduğu süre zarfından yardım ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal’a, Başkan vekili Şebnem Çelik’e, Yönetim Kurulu üyelerimize ve yoğun ilgilerinden dolayı tüm İpsala halkına teşekkür ederim. Bu gibi faaliyetlerimiz önümüzdeki günlerde de devam edecektir. Ülkemizin geleceği için tek yol Atatürk’ün Düşüncelerini gelecek nesillerle paylaşmaktır.” Diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —