• BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17

AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

İpsala 8.05.2015 01:17:26 0
AK Parti İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

 İpsala’da AK Parti İlçe SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi), önceki gün düzenlenen törenle açıldı.

Saat 12.30’da başlayan açılış törenine; AK Parti Edirne milletvekili adayları Şemsettin Emir, Fatma Aksal ve Mustafa İsmail Okur ile İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, AK Parti İpsala İlçe Başkanı Turan Girgin, SKM Başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaşın katıldı.

EMİR: 2015 SEÇİMİ İÇİN İPSALA’DA BİR ZAFER BEKLİYORUZ

SKM açılış kurdelesini AK Parti Edirne milletvekili adayları Fatma Aksal ve Mustafa İsmail Okur, Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve İlçe Başkanı Turan Girgin’le birlikte kesen AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Şemsettin Emir, “2015 seçimi için İpsala’da bir zafer bekliyoruz İnşallah. Bu zaferi tescilleyecek olan ve bu zaferi İnşallah kutlayacağımız olan binanın açılışı için buradayız. Şimdi binamızı açacağız ve İpsalalı kardeşlerimizle bulaşacağım.” dedi.

Daha sonra milletvekili adayları Emir, Aksal, Okur, Belediye Başkanı Kerman, İlçe Başkanı Girgin birer konuşma yaptı.

İlk olarak konuşan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsala içme suyu isale hattı temel atma töreni ile AK Parti SKM’nin açılışının gerçekleştirildiği anlamlı bir günde olunduğunu belirterek, açılışa katılanlara teşekkür etti.

Daha sonra söz alan İlçe Başkanı Turan Girgin, “Yeni Türkiye inşasında 7 Haziran’da yapılacak olan seçimler geleceğimiz olan çocuklarımıza bırakacağımız Büyük Yeni Türkiye için en önemli mirasımızdır. Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde omuz omuza çalışarak 7 Haziran’da İpsala ve genelinde 1. Parti olacağımızdan hiç şüphem yok. Ben seçim koordinasyon merkezimizin açılış sürecinde emeği geçen SKM Yönetimime, Kadın Kollar Gençlik Kolları ve çok kıymetli teşkilat mensubu arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah, Gelecek Türkiye’ye, Büyük Türkiye’ye bu bina bizim için bir kilometre taşı olacaktır.” dedi.

OKUR: AK PARTİ BURADA 1. PARTİ ÇIKACAKTIR

AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Mustafa İsmail Okur da şöyle dedi: “Burada yapılan hizmetleri anlatmaya gerek yok. Zaten Belediye Başkanımızın yaptığı hizmetleri görüyorsunuz.  Nasıl ki belediye seçimlerinde 1. Parti olmuşsak, ben inanıyorum ki genel seçimde AK Parti burada 1. parti çıkacaktır.” dedi.

AKSAL: BEN HER ZAMAN KEŞANLI OLDUĞUM KADAR KENDİMİ İPSALALI DA HİSSETTİM

Okur’un ardından konuşan AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Fatma Aksal ise şunları söyledi: “İpsala deyince aklımıza tarım geliyor tabii ki Edirne’nin her yerinde olduğu gibi. Çiftçinin en yoğun olduğu günler bugün. Bizi, bugün bu sıcak havada karşıladığınız için hepinize teşekkür ediyorum.  Başkanımızın da söylediği gibi bugün İpsala için çok önemli bir gün. Bir tanesi tabi ki önümüzde Türkiye’nin kaderini belirleyecek seçimlerin yapılacağı ve bizim de burasını merkez olarak kullanacağımız SKM Merkezimizin açılışı. Çok güzel bir merkez olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Tabii ki İpsala deyince aklımıza gelen sudur. İpsala İçme Suyunun temelinin atılması bir Ak Partili belediyeye nasip olduğu için ben şahsım adıma çok mutluyum. Bu anlamda da başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm İpsalalıları tebrik ediyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Kendisinin Keşan’ın Türkmen Köyü’nden olduğunu belirten Aksal, “Ben her zaman Keşanlı olduğum kadar kendimi İpsalalı da hissettim.” dedi.

EMİR: İPSALA HİZMETİ HAK ETTİ

Törende son olarak konuşan AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Şemsettin Emir, “Mehmet Kerman belediyeye seçildiğinden beri çok hızlı bir şekilde işe girdi. Bundan önceki belediyelerin yapamadıklarını, belki de 10 yıldır yapılamayan eserleri İpsalamıza kazandırmak için büyük mücadele ediyor. Sayın Bakanımız kendisine sürekli destek veriyor. Bundan sonra, Allah bize nasip ederse 2015 seçimlerinden sonra desteklerimiz tam olarak kime Mehmet Kerman’a, hizmetler nereye İpsala’ya. İpsala hizmeti hak etti. Neden? AK Parti. Çünkü, AK Parti bir hizmet hareketi. Eğer şehrinize, köyünüze, beldenize hizmet istiyorsanız hizmetin adresi AK Parti.  Ak Parti ideoloji dayatan, insanların giyimiyle, kuşamıyla, ne yediğiyle, ne içtiğiyle ilgilenen bir siyasi parti değildir. AK Parti aynı zamanda Mehmet Kerman’ın, Şemsettin Emir’in partisi değildir. AK Parti’yi millet kurdu, tabelasını Ankara’da astılar. AK Parti milletin partisidir, sizin partinizdir.” diye konuştu.

TÜRKİYE’DE BİRİNCİ PARTİ KİM OLACAK? AK PARTİ

“Allah’ın izniyle 2015 seçimleri AK Parti için oylarının artarak devam edeceği bir seçim olacak.” diyen Emir, sözlerini şöyle tamamladı: “AK Parti 9 seçime girdi. Bunların içerisinde 1-2 tane referandum var. Hepsinde başarılı çıktı mı? Çıktı.  Peki, 10’uncu seçime giriliyor. Türkiye’de birinci parti kim olacak? AK Parti. Peki, Sayın Cumhurbaşkanımız ne diyor?  Rabia. Yani 400 milletvekili. Bu ne demek anayasayı değiştirmek demek, bu ne demek Kurucu Başkanımızı Devlet Başkanı yapmak demek. Ben şimdi sizden söz almak istiyorum. Ve Liderimizin devamlı söylediği şarkıyla noktalamak istiyorum. Çünkü, hava çok sıcak. Ak Parti’yi sadece birinci parti istemiyorum İpsala’da. En birinci parti istiyorum, sadece birinci parti olmak yetmez. Ve diyorum ki, ben Türkiye’yim, ben İpsala’yım. Büyük İpsala diyorum, güçlü İpsala diyorum.”

Açılış töreni, konuşmaların ardından sona erdi.

Eğitimde Büyük Adım, Kültürde Yeni Dönem: İpsala’ya Üçlü Müjde!

Kerman, "Belediyenin Tek Kuruş Borcu Yok!"

ATA'mızı Arıyoruz!

Sınır kapılarından 10 ayda 12 milyona yakın yolcu geçti

AK Parti İl Başkanı Belgin İba, İpsala’da Ziyaretlerde Bulundu.

Yaşasın CUMHURİYET!

Yeni TOKİ Konutları Kapucu Mahallesine Yapılacak

İpsala’da Cumhuriyet Coşkusu Fener Alayı ile Taçlandı

İpsala’da Cumhuriyet Coşkusu Başladı!

Ehliyet Sahiplerine SON UYARI:

Komşu Yunanistan, Türkiye’ye sınırı olan kapılarını yeniliyor

7 bin 362 üreticiye destek ödemesi yapıldı

Merkeze 1000, İpsala’ya 200 konut…

CHP Edirne İl Başkanı Balkanlı, mazbatasını aldı

Enez’de Balık Çorbası Yarışması’na çağrı…

Kaymakamlıktan Sert Uyarı!

Köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı: 2 yaralı

İpsala pirinci gastronomi camiasının gündeminde

Üç ilçeye yeni adalet binası

İpsala’ya Yeni Cenaze Nakil Aracı

1270 öğrenciye 1500’er TL…

İpsala’da 48 dönüm kiraya çıkarıldı

İpsala Meslek Yüksekokulu'nun Akademik Yıl Açılışı Gerçekleştirildi.

İpsala’da Devamsızlık Yapan Öğrencilere Ev Ziyareti

2 çiftçiye yem karma makinesi desteği

İpsala’ya Kütüphane müjdesi…

Enez-İpsala arasına yol projesi…

İpsala Pirincinden 6 Ton Pilav Pişirildi.

Şap Hastalığına Karşı Esetçe’de Yoğun Önlem

Keşan İlçe Tarım Müdürlüğüne Atanan Olcay Karbuz’a Başarı Belgesi

Yükleniyor

CHP Edirne İl Başkanı Balkanlı, mazbatasını aldı

Trakya’nın GAP’ı nihayet!

İpsala'ya Yok Mu?

Keşan- Enez yolu tartışması

Orhan Okulu, 664. Kırkpınar'da Üçüncü Kez Başpehlivan Oldu!

İŞKUR’dan Edirne’de 171 kişilik istihdam

Edirne Köy Yollarına Otoyol Konforu Geliyor:

Vali Sezer’den Edirnelilere Dolandırıcılık Uyarısı!

Edirne’ye kar uyarısı!

Valilik uyardı: Kış geri geliyor

1270 öğrenciye 1500’er TL…

Kaymakam Aziz Mercan’dan Feyzullah Aktan’a vefa ziyareti

Pompalı Tüfek Ateş Aldı.

Üzen Kaza!

Keşan'da Piraye Sahne Restoran Lezzetleriyle Tanışın!

Keşanlı 3 dermatolog, Tiflis'teki toplantıda buluştu

İpsalalı kadınların çikolatası ekonomiye tatlı dokunuş

Öğrenci servisi devrildi: 27 yaralı

Müze Keşan’da Sömestr Atölyeleri Dolu Dolu Geçti

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Kongresi yapıldı

Ehliyet Sahiplerine SON UYARI:

7 bin 362 üreticiye destek ödemesi yapıldı

AK Parti Edirne Teşkilatından Fatma Aksal’a Ziyaret

YKS Tercih Maratonda Kritik Viraj: 1 Ağustos'ta Başlıyor!

CHP'de Kongre Süreci Başladı: Üye Listeleri Askıda!

Adalet Bakanlığı 5 Bin Personel Alacak:

Malkara’dan Şarköy’e 150 ton saman yardımı…

Suyun başındaki isim kuraklığın merkezinde!

Vatandaşlar Boğulma Vakalarına Karşı Uyarıldı:

Yeni Dönem 1 Eylül'de Başlıyor

Kel Aliço Pehlivan Anma ve Yağlı Güreşleri Festivali 12 Eylül’de…

MEB Sınıf Tekrarı ve Teneffüs Kararı Resmi Gazete Yayımlandı

Filenin Keşanlı Sultanı Duru Zambak, Eczacıbaşı’nda forma giymeye başladı

1.Amatör Küme Fikstürü Yarın Çekiliyor.

Furkan Dıravacı’ya Teklif Yağıyor.

Altın Kızlar Şampiyon Oldu.

Umuda Veda Ettik.

Genç Voleybolcular Yarı Finalde

İpsalalı Voleybolcular Fırtına Gibi Esiyor.

İpsala Spor Bayan Voleybol Takımı İlk Maçında Galip Geldi.

Dolandırıcılara 673 Bin Lirasını kaptırdı

Ergene Ovası Kuruyor:

KURTAR GÖREVİNİ MISIRLI'YA DEVRETTİ

Ünlü Akıncı Beyi Gazi Turhan Bey “Türkçülük Günü’nde” anılacak

Martin, CHP’ye Geri Dönüyor.

“Hedefimiz 3 Yıl İçinde 100 Kilometre Asfalt Yapmak”

Gazeteci Yavaşer Haklı Bulundu.

Başkan Özlem Becan’a Teşekkür Plaketi

Tahsisli Makam Aracı Geri İstenen Becan’ın “Emektar” Paylaşımı…

TYBB Edirne Şubesi'nin 4.Gazetecilik-Vefa Ödülleri Uzunköprü’de Sahipleri İle Buluştu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 12 9 1 2 19 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 12 8 0 4 15 28
3.TRABZONSPOR A.Ş. 12 7 1 4 10 25
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 12 6 1 5 7 23
5.GÖZTEPE A.Ş. 12 6 2 4 9 22
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 12 6 4 2 5 20
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 12 5 3 4 -3 19
8.CORENDON ALANYASPOR 12 3 3 6 0 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 12 4 6 2 -2 14
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 12 3 4 5 -2 14
11.KOCAELİSPOR 12 4 6 2 -4 14
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 12 4 7 1 -10 13
14.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 12 2 6 4 -6 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 12 1 5 6 -15 9
17.İKAS EYÜPSPOR 12 2 8 2 -9 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 12 2 9 1 -11 7