Tarih: 16.09.2024 09:17

AK Parti “Türkiye Buluşmaları” Programını Gerçekleştirdi.

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Erhan Demir, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ile Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Koncagül, parti merkezinde bir toplantı gerçekleştirdi.
KERMAN’I,ZİYARET ETTİ.  
Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, parti merkezinden Belediye hizmet binasına geçerek Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ı, ziyaret etti.
Kerman’dan projeleri hakkında bilgi alan Koncagül,” Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan: ”Belediyecilik gönül işi, aşk işi, dertli insanların işidir ”Teşkilatımız ile Belediye Başkanımız Mehmet Kerman'ı ziyaret ettik.
Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarına devam eden Başkanımıza başarılar diliyorum.” dedi.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.
Belediye hizmet binasından ayrıldıktan sonra vatandaşlarla sohbet eden Koncagül,”Türkiye Buluşmaları programımız kapsamında; İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanımız ve teşkilatımız ile esnafımızı ziyaret ettik, hayırlı, bereketli kazançlar diledik. Vatandaşlarımızla selamlaştık hal hatır sorduk.
Sıcak ve samimi sohbetleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

ÇELTİK HASADINA KATILDI
Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, İpsala ziyaretine Uygar grup tarafından hasadına başlana çeltik tarlasını ziyaret ederek sürdürdü. Çeltik üreticisi İsmail Boz’dan çeltik üretimi hakkında bilgi alan Koncagül,”AK Parti Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen Türkiye Buluşmaları kapsamında; Verimli topraklarıyla Türkiye'nin pirinç ihtiyacının karşılandığı bölgelerden olan Edirne ilimizde çiftçilerimizin çeltik hasadına şahitlik ederek, bereketli olsun dileklerimizi ilettik.” dedi. 

ESETÇE BELDESİNİ ZİYARET ETTİ.
Koncagül, Türkiye Buluşmaları programı kapsamında Esetçe Belediye başkanı Cemal Deniz'i ziyaret etti.
Koncagül,”Proje ve çalışmaları ile ilgili hasbihal ettiğimiz başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.” dedi.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —