Tarih: 26.04.2019 09:34

Akmeşe, İpsala’da Sorunları Dinledi.

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, Esetçe ve Yenikarpuzlu Belediyelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Çarşamba günü gerçekleştirdiği İpsala ziyaretinde muhtarlarla tanıştı ve sorunları dinledi.

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Çağrı Muştu ve İl Yönetimi ile beraber geldiği İpsala’da AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, gençlik ve kadın kolları başkanları ve muhtarlar tarafından karşılandı.

AK Parti İpsala teşkilatında muhtarların dertlerini dinleyen ve onlarla tanışan Akmeşe, AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş’tan seçim süreci ile bilgiler alarak değerlendirmelerde bulundu.

ESETÇE BELDESİNE HAYIRLISI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Edirne İl Başkanı  İlyas Akmeşe , AK Parti İpsala Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz'i, AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Çağrı Muştu ve İl Yönetimi ile Esetçe Belediye Başkanlığı Binasında ziyaret ettiler.

Akmeşe, Cemal Deniz’i, beldede gösterdikleri başarı nedeniyle kutlayarak başarılar diledi ve iktidar olarak sorunların çözümünde tam destek vereceklerini ifade etti.

YENİKARPUZLU BELDESİ ZİYARETİ

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe ,AK Parti İpsala Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay 'ı, AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Çağrı Muştu ve İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş ile ziyaret ettiler.

Akmeşe, Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Ufuk Atalay’ı, kutlayarak başarılar diledi ve her konuda yardımcı olacaklarını vurguladı.

AK Parti Edirne İl Başkanı  İlyas Akmeşe ,İpsala da çeltik üreticileri ile bir araya geldi. Akmeşe, Çeltik tarlalarının ekime hazırlandığını belirterek hayırlı bir sezon olması dileğinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —