Tarih: 13.05.2019 12:16

Aliş, ESTAB Encümen Üyeliğine Seçildi.

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Saros Turizm Merkezi Turizm Altyapı Hizmet Birliği (ESTAB)’ın olağan genel kurulu yapıldı. Geçtiğimiz Cuma günü Keşan Belediyesi, Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen ESTAB genel kurulu 14 maddeli gündemle yapıldı.

 Açılış ve saygı duruşunun ardından yapılan seçimlerde ESTAB Başkanlığı’na Keşan Belediye Meclis üyesi Süleyman Gürsel Paçaman seçilirken, Başkan 1.Vekilliğine 8 oyla Sezgin Gündoğdu ve Birlik Başkan 2.Vekilliği’ne 10 oyla Olcay Soran oyçokluğu ile seçildi. Daha sonra Erdinç Can, Olcay Soran Katip üyeliği seçilirken, Encümen üyeliklerine ise CHP İpsala İl Genel Meclis Üyesi İsmail Aliş, Keşan Belediye Meclis üyeleri İsmail Özcan, Abdi Kıyakoğlu ve Keşan İl Genel Meclis Üyesi Erdinç Can seçildiler.

 Denetim Komisyonu Üyeliklerine de İsmail Aliş, Erdoğan Gümülcineli ve Olcay Soran 8 Oy ve oyçokluğu ile seçilirken gündemin son maddesi olan dilek ve temennilerde Otelcilerin sıkıntılarını değerlendiren Birlik Başkanı Paçaman meclis toplantısının hayırlı olmasını dileyerek toplantıya katılan tüm meclis üyelerine teşekkür ederek “Bizler hotelcilerimizle bundan sonra daha fazla görüşerek neler yapabileceğimiz konusunda ESTAB olarak daha fazla uğraş vereceğiz ve onları her zaman dinleyerek turizm konusunda neler yapılabileceğini görüşeceğiz “ dedi.Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —