Tarih: 15.05.2019 09:35

Aslantatar, Dünya Çiftçiler Gününü Kutladı

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, dün kutlanan 14 Mart Dünya Çiftçiler günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak çiftçilerin bu günlerini kutladı.

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar,”Tarım Üreticileri Federasyonunun 1984 yılında almış olduğu bir kararla 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü olarak kutlanmaktadır.

Çiftçilerimiz, ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin büyümesinde, sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde alın teri dökerek yoğun emek sarf eden kesimlerin başında gelmektedir.

Çiftçilerimiz hayatımızın vazgeçilmezi ve hatta yaşam kaynağı haline gelmiştir. 14 Mayıs, baharın yaza dönüşünün, toprağın ekinlerle ve meyvelerle bezenip bütün cömertliğini ve bereketini, dünyanın en meşakkatli işini icra eden çiftçilerimize sunmaya hazır oluşunun müjdecisi olduğu bir gündür.

Tarım ve hayvancılık üretiminin her kademesinde çalışan vefakâr çiftçilerimizin; üretim ve verimliliğin arttırılması, yaşam şartlarının yükseltilmesi, ürettikleri ürünlerin pazarlara ulaştırılması, ülkemizin ve bölgemizin tarım ve hayvancılığının kalkınmasında yüksek öneme sahiptir.

Alın teri ve emeği ile en güzel sebzeyi, meyveyi, tahılı üretmek için fedakârca çaba harcayan tüm çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlar, bereketli ve bol kazançlı bir yıl geçirmeleri temenni eder, aile bireyleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler dilerim.”dedi. Haber Merkezi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —