Tarih: 14.01.2020 08:47

Aslantatar,”Gazetecilik Kutsal Bir Görevdir”

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakam Enis Aslantatar’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Aslantatar, mesajında, ”Değerli Basın Mensupları; 10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun kapsamında basın mensuplarımızın haklarını düzenlemek amacıyla yürürlüğe giren ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günü, hep birlikte kutlamaktayız.

Kamuoyunun, doğru, tarafsız ve eksiksiz bilgilendirmesi adına büyük bir fedakârlık örneği sergileyerek kutsal bir görevi icra eden basın mensuplarımız, milli irademizin öncü kuvveti olduğu gibi demokrasimizin gelişmesi ve yaşamasındaki en önemli unsurlarından biridir.

Demokrasilerde vazgeçilmez bir unsur olarak görülen basın, ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda, ilkeli ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ile görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli bir kurumdur. Gelişen olaylar çerçevesinde haber yapan gazeteciler ise bölge, ülke ve dünya gündemini belirlemede büyük rol oynamaktadır. Bu açıdan gazetecilerin yaptıkları haber ve değerlendirmeler ile toplumu doğru bilgilendirme sorumlulukları da bulunmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle zor şartlarda ve büyük bir özveriyle görevlerini en iyi şekilde yapmak için çalışan tüm basın çalışanlarını tebrik ediyorum. Sorumlu gazeteciliğin tüm şartlarını yerine getiren ve bu kutsal mesleği layıkıyla yapan başta İpsala Basınımızın her bir ferdinin ve tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyor, sevgilerimi sunuyorum. ”dedi. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —