Tarih: 15.05.2019 09:49

Batur, Yeniden Başkan Seçildi.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Muhtarlar Derneği 2019 yılı olağan genel kurulu gerçekleşti

İpsala Muhtarlar Derneği 2019 yılı Olağan Genel Kurulu 8 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 11.00’da İpsala Muhtarlar Derneği Binasında gerçekleştirildi.

Salt çolunluğun sağlanmasıyla açılış ve yoklama ile başlayan genel kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından divan heyetinin oluşturulmasına geçildi.

Divan Başkanı Sema Özüdoğru seçilirken katip üyeliklere Ayten Isın, Kıyas Bayır getirildi.

2019 yılı olağan Genel Kurulu Yönetim, Denetim Kurulu ve Ankara Temsilcisi seçiminin gerçekleşmesi ile devam etti. 33 üyenin katıldığı seçimde önceki dernek başkanı Neccar Naci Batur bir kez daha İpsala Muhtarlar Derneği Başkanı oldu.

Başkan yardımcılığına Recai Çotuk seçilirken, yönetim kurulu üyeliğine Zeynel Güven, Aydın Ediz ve Hasan Hüseyin Gökçe getirildi.

Ankara temsilciliğine ise Ahmet Kılıç seçildi. Seçim sonrasında Divan Başkanı Sema Özüdoğru tarafından gelir gider tablosu, üç yıllık tahmini bütçe okunarak ayrı ayrı üyeler tarafından onaylandı.

Son olarak söz alan İpsala Muhtarlar Derneği Başkanı Neccar Naci Batur, bir kere daha göreve gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek

“Öncelikle bizleri tekrardan bu göreve layık gören üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden yeni yönetimimizle birlikte vatandaşımızın sorunlarına yardımcı olmaya, merkez belde ve köy ayrımı yapmadan görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret göstereceğiz. Yönetimimize gençlerimiz katıldı onlara öncelik verildi teşekkür ederiz. Gençler bizim geleceğimiz. 2019 yılı olağan genel kurulumuza katılan misafirlerimize, üyelerimize ve destek veren herkese dernek yönetim kurulumuz adına, muhtarlarımız adına sonsuz teşekkür ederiz.” diye konuştu. Cemile Liman Yeni Gazete

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —