Tarih: 29.04.2019 09:05

“Bilgi Şarj İstasyonu ”Projesi İle İkinci Oldular.

Facebook Twitter Linked-in

Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle Trakya Üniversiteler Birliği tarafından Robot 19 yarışmasının bu yıl 5'ncisi gerçekleştirildi.

Edirne'de Trakya Üniversiteler Birliği tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Ulusal Robot Yarışması ve Teknoloji Sergisi - RoboTrak 2019'da öğrencilerin ilaçlama için özel ürettikleri drone ve topraksız tarım yapabilen sera projeleri büyük ilgi gördü.

Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle Trakya Üniversiteler Birliği tarafından Robot 19 yarışmasının bu yıl 5'ncisi gerçekleştirildi. Aynı zamanda öğrencilerin teknolojik anlamda yaptığı projeleri de sergilediği yarışmaya bu yıl minikler kategorisi de eklendi. Toplam 7 kategoride gerçekleştirilen yarışmada toplam 350 proje başvururken öğrenciler dereceye girmek için ter döktü. Birbirinden farklı teknolojilerle üretilen projelerin sergilendiği yarışmada en çok ilgiyi ilaçlama için özel üretilen drone ve topraksız tarım yapılabilen sera projeleri gördü.

İKİNCİ OLDULAR.

Trakya Üniversitesinde düzenlenen Robotrak 2019 yarışmalarında serbest kategoride Şehit Er Mustafa Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin "Bilgi Şarj İstasyonu “isimli projesi 2. oldu. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —