Tarih: 19.07.2024 08:54

Çalınan Motosikleti Jandarma Buldu

Facebook Twitter Linked-in

İpsala'ya bağlı Esetçe Beldesi'nde bir vatandaşın motosikletinin çalındığını ihbar etmesi üzerine, İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekiplerince yapılan soruşturma sonucunda, motosikletin H.K. ve C.Ç. tarafından çalındığı tespit edildi. Şüphelilere yönelik adli tahkikat yapılırken, çalınan motosiklet sahibine teslim edildi. 

Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının da çıkış noktasını teşkil edebilen Hırsızlık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam ediliyor.

Bu kapsamda; İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi olan Esetçe Beldesinde ikamet eden bir vatandaşın motosikletinin çalındığını beyan etmesi üzerine Asayiş timlerince yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde; bahse konu motosikletin H.K. ve C.Ç. tarafından çalındığı tespit edildi. Konu ile ilgili şüpheli 2 şahıs hakkında adli tahkikat yapılırken, çalınan motosiklet ekiplerimizce sahibine teslim edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —