Tarih: 01.04.2015 01:49

Değirmendereli?den Teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

CHP Edirne Milletvekili ve 25.Dönem Milletvekili Aday Adayı Kemal Değirmendereli, 29 Mart?ta yapılan önseçimin ardından bir yazılı açıklama yaparak, kendine destek veren vermeyen tüm partililerine teşekkür etti.

CHP Edirne Milletvekili ve 25.Dönem Milletvekili Aday Adayı Kemal Değirmendereli, 29 Mart’ta yapılan önseçimin ardından bir yazılı açıklama yaparak, kendine destek veren vermeyen tüm partililerine teşekkür etti.

Değirmendereli’nin açıklaması şöyle;

Cumhuriyet Halk Partimizin 29 Mart önseçimi Edirne’mizde de demokratik olgunluk içerisinde gerçekleştirilmiştir. Bu seçimde bana yeniden Türkiye Millet Meclisinde görev yapmam yönünde destek olan, olmayan bütün partili arkadaşlarıma teşekkür ederim.

25nci  dönemde partimizi temsil edecek seçilen arkadaşları kutluyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. Bundan sonraki hedefimiz 7 Haziran Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olmasıdır. Ben de  bu yolda aday arkadaşlarıma deneyim ve çalışmalarımla var gücümle destek olacağım. Bu vesileyle beni 24ncü dönem milletvekili olarak Meclise gönderen, kendilerine layık hizmetler vermeme fırsat veren Edirneli hemşerilerime tekrar teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —