Tarih: 19.08.2024 11:44

Demir,” Çok Çalışacağız, Az Konuşacağız.”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanlığı görevine Perşembe günü atanan Erhan Demir,yayınladığı ilk mesajda toplumun tün kesimleri ile kucaklaşma mesajını verdi.

Demir,mesajında;”14 Ağustos 2001, AK Parti'mizin kuruluşuyla Türk siyasetinde bir milat olmuş, ülkemiz için yeni ve umut dolu bir dönemin kapıları aralanmıştır.

AK Parti, milletine hizmet etmeyi ilke edinmiş kadrolarıyla, hayal dahi edilemeyen reformları ve büyük değişimleri hayata geçirmiştir.

15 Ağustos 2024 tarihi itibariyle, Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın takdiriyle şahsıma İpsala İlçe Başkanlığı görevi tevdi edilmiştir. Bu değerli görevi bana layık gören, başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Edirne Koordinatörümüz Sayın Seda Gören Bölük’e, İl Başkanımız Sayın Belgin İba’ya ve Edirne Milletvekilimiz Sayın Fatma Aksal’a gönülden teşekkür ediyorum. Bugün, birlik olma, birlikte hareket etme zamanıdır. İpsala’mız ve partimiz için çıktığımız bu kutlu yolda, Allah bizlere üstün başarılar nasip etsin.

“SEN-BEN TARTIŞMALARINA YER VERMEYECEĞİZ”

Bugüne kadar partimize emek vermiş tüm ilçe başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Atamamın ardından sosyal medya ve telefon aracılığıyla tebriklerini ileten tüm dava arkadaşlarıma ve kıymetli hemşehrilerime ayrıca teşekkür ederim. Bu yeni dönemde, partimizi hedeflerine ulaştırmak, hemşerilerimizin her zaman yanında olmak ve aldığım bayrağı daha da ileri taşımak için ilk günkü azim ve kararlılıkla çalışacağım.

Birlik ve beraberlik içinde saflarımızı sıklaştırarak İpsala’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Yedi düvelin partimize, ülkemize ve devletimize karşı saldırıya geçtiği bir dönemde kale gibi durmayı sürdüreceğiz. Sen - ben tartışmalarına yer vermeden birlik ve beraberlik içinde olmanın gayreti içinde olacağız. Çok çalışacağız, az konuşacağız. Toplumun tüm kesimleri ile kucaklaşacağız.

“2 DÖNEM TEŞKİLAT BAŞKANLIĞI YAPTIM”

Şahsım kurulduğu günden beri AK Parti için çalışmaktadır.2 dönemdir yönetim kurulunda teşkilat başkanlığı görevlerinde bulundum. Partimizin tüm etkinliklerinde görev aldım. Üyelerimize, vatandaşlarımıza ve İpsala’nın sorunlarına yabancı değilim. Birlikte havasını soluduğumuz bu serhat ilçeyi çağdaş bir yerleşim yeri yapmanın gayreti içinde olacağız. Biz köprü olmaya ve sorunları ilgililere iletmeye devam edeceğiz.

Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde, İpsala’da davamız için en önde yürümeye ve inandığımız bu yolda durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.

Önümüzdeki günlerde yapacağımız istişareler ile yönetim kurulunu oluşturarak kamuoyu ile paylaşacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah utandırmasın.”dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —