Tarih: 12.08.2024 14:12

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ferhat Yılmaz Atandı.

Facebook Twitter Linked-in

Yeni atanan Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Çanakkale’de yaklaşık 6 yıl İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Edirne iline müdür olarak atanan Ferhat Yılmaz yakın zamanda yeni yerinde göreve başlayacak.

Ferhat Yılmaz, Çanakkale’deki görevi boyunca okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi, eğitim kalitesinin arttırılması ve öğrenci başarısının yükseltilmesi gibi pek çok alanda önemli çalışmalar yürüttü. Özellikle öğretmenlerin mesleki gelişimlerine yönelik düzenlenen seminerler ve eğitim programları ile dikkat çekti.

Çanakkale’de eğitim camiasında sevilen ve takdir edilen Yılmaz, Edirne’deki yeni görevinde de aynı özveri ve gayretle çalışmaya devam edeceğini belirtti. Yılmaz’ın Edirne’de göreve başlamasıyla birlikte Trakya bölgesindeki eğitim faaliyetlerine de yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Ferhat Yılmaz kimdir?

İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ’ın Sivrice İlçesinde tamamladı.2002 yılında Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.2014 yılında Hukuk alanında ön lisans, 2015 yılında İşletme Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

2002-2014 yılları arasında Tekirdağ, Ağrı, Elazığ ve İstanbul İllerinde öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 2014 yılında Gökçeada İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. Aynı yıl Lapseki İlçe Millî Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. 11 Aralık 2018 tarihinde Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başlamıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —