Tarih: 14.01.2020 08:52

Halil Sürek’e, Veda Yemeği

Facebook Twitter Linked-in

Trakya Tarım Araştırmaları Enstitüsü Çeltik Bölüm Başkanı iken emekli olan Dr. Halil Sürek’e, İpsala’da veda yemeği verildi.

Cuma günü akşamı DSİ sosyal tesislerinde verilen veda yemeğine İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Girgin, Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı Sedat Balcılar ile üreticiler, köy muhtarları ve STK temsilcileri katıldı.

Trakya çeltiğin babası olarak tanınan ve çeltik üretimine yaptığı katkılarla bölgemizde sevilen bir isimi olan Halil Sürek için yapılan konuşmalarda onun bölgemizde yaptığı hizmetlerden övgüyle söz edildi.

SÜREK TEŞEKKÜR ETTİ.

Dr. Halil Sürek,”Bugün İpsala çeltik çiftçilerinin emekliliğim için düzenlemiş oldukları veda yemeğine katıldım. Bu yemeği düzenleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ayrıca, başta İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, İpsala Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Girgin, İpsala Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı Sedat Balcılar, Tarım İlçe Müdürü Olcay Karbuz olmak üzere, tüm katılan daire amirleri ve çiftçilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Yemek sonunda Halil Sürek plaket takdim edildi. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —