Tarih: 30.08.2024 13:12

Hastanede Kadın Doğum Polikliniği Pazartesi Günü Başlıyor.

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemde gerçekleştirilen yatırımlarla hastanenin tıbbi cihaz sayısı önemli ölçüde artırıldı. En son eklenen ultrason cihazlarıyla birlikte, hastane sağlık hizmetlerinde gözle görülür bir açığı kapatmış oldu.
Yeni eklenen ultrason cihazı ile, hastanenin mevcut kapasitesini büyük ölçüde artırarak tanı süreçlerindeki hassasiyeti ve hızı artırmayı hedefleniyor. 

İpsala Kaymakamlığı ile İpsala Belediyesi yaptıkları paylaşımlarla İpsala Devlet Hastanesinde kadın doğum polikliğinin pazartesi günü hasta kabulüne başlayacaklarını duyurdular.

İpsala Kaymakamlığından yapılan paylaşımda “Ultrasyon Cihazı geldi. Pazartesi gününden itibaren Uzm. Dr. Deniz Koçyiğit Yılmaz hasta kabulüne başlayacaktır. İpsala’mıza Hayırlı Olsun.”denildi.

KERMAN,”İPSALA DEVLET HASTANEMİZİ ÇOK DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ.”

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ise yaptığı açıklamada İpsala Devlet Hastanesini çok daha iyi noktalara taşıyacaklarını ifade etti.

Kerman,”İpsala Devlet Hastanemiz hızla gelişmeye devam ediyor! 

Yeni ultrason cihazı hastanemize ulaştı ve artık daha iyi hizmet sunabiliriz. Ayrıca Pazartesi'den itibaren Uzm. Dr. Deniz Koçyiğit Yılmaz da hasta kabulüne başlayacak. 

Sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırmaya yönelik bu önemli adımlar, İpsala'mıza hayırlı olsun! Halkımıza en iyi sağlık hizmetini sunmak için elimizdeki tüm imkanları kullanmayı sürdüreceğiz.

İpsala Devlet Hastanemize kazandırılan yeni ultrason cihazı ve uzman doktor desteği için öncelikle Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başta olmak üzere, Bakan Yardımcımız H. Kürşat Kırbıyık'a, Edirne Valimiz Yunus Sezer'e, Milletvekilimiz Fatma Aksal'a, Edirne Vali Yardımcımız ve İpsala Kaymakamımız Ömer Sevgili'ye, İl Başkanımız Belgin İba 'ya, Edirne İl Sağlık Müdürümüz İshak Yıldırım'a,, Başhekimimiz Dr. Murat Sungurlu'ya, önceki dönem AK Parti İlçe Başkanımız Mahmut Tekin'e, ve şimdiki AK Parti İlçe Başkanımız Erhan Demir'e, ayrıca emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —