Tarih: 15.07.2019 11:52

Haydi, Demokrasi Nöbetine…

Facebook Twitter Linked-in

15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı girişilen hain saldırının 3.yılı tüm Türkiye’de olduğu gibi İpsala’da da bir dizi programla kutlanacak.

15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı girişilen hain saldırının 3.yılı tüm Türkiye’de olduğu gibi İpsala’da da bir dizi programla kutlanacak.

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programının ilk etkinliği bugün saat 11.00’de şehitlerin mezarlarının ziyaret edilmesi ile başlayacak. Saat 12.00’de Alacamustafapaşa camiinde Mevlid-i Şerif okutulacak ve Yenikarpuzlu Belediyesi tarafından pilav ayran ikramında bulunulacak.

Bugün saat 15.00’te İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ve Jandarma Komutanı Kamil Seçkin, Emniyet Müdürü Hüsnü Cengiz ve İpsala Müftüsü Ercan Özelce ile birlikte şehit yakınlarının ziyareti gerçekleştirilecek.

ANI DEFTERİ KONULACAK.

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programının etkinlikleri kapsamında İpsala Belediyesi tarafından Cumhuriyet meydanına halkın duygu ve düşüncelerini paylaşabilebileceği anı defteri konulacak.

FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILACAK.

Bugün saat 20.00’de ise Cumhuriyet meydanında 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü konulu resim sergisinin açılışı yapılacak.

DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞ 21.30’DA BAŞLAYACAK.

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı saat 21.30’da Şehitlik Anıtı önünden Cumhuriyet meydanına kadar Türk Bayrakları ile Demokrasi yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet meydanındaki program ise saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Burada yapılacak konuşmalarda 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün öneminden söz edilecek.

Saat 23.00’de Esetçe Belediyesi tarafından Demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara pilav ayran ikramında bulunulacak. İpsala Belediyesi ise çay ikram edecek.

Saat 00.13’te ise camilerde sela okunacak. Demokrasi nöbeti sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —