17313,52%-0,10
43,72% 0,06
51,80% -0,07
6927,60% -1,24
11589,47% -0,69
İpsala Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı “Yıl Sonu Sergisi” Çarşamba günü açıldı.
Cumhuriyet meydanında saat 15.00’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan serginin açılışında Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Mümin Kurtuldu ile İpsala Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin birer konuşma yaptılar.
Folklor gösterilerinin sunulduğu sergide kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlere belgelerin verilmesi ile devam etti.
İpsala Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulunun yıl boyunca İpsala Merkez, Paşaköy, Aliçopehlivan köyü, İbriktepe Köyü ve Turpçular köylerinde açmış olduğu kursların belge töreni ve sergi açılışı İpsala Kaymakam Vekili Keşan Kaymakamı Nuri Özder, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin tarafından açıldı.
Sergi gece boyunca açık kaldı.