Tarih: 10.07.2024 09:03

İpsala Çikolataları Kırkpınar’da Görücüye Çıktı.

Facebook Twitter Linked-in

İPSALA EL YAPIMI ÇİKOLATA VE EL YAPIMI DERİ ÇANTALARI BÜYÜK RAĞBET GÖRÜYOR

İpsala Kaymakamlığı’nın açtığı Aile Destek Merkezi 'ADEM' projesi kapsamında İpsalalı kadınların el emeği göz nuru ürünler satışa sunuluyor.

Bu ürünlerin içerisinde el yapımı çikolata ön plana çıkmakla beraber, el yapımı deri çantalar, el yapımı örgü çantalar çok rağbet görüyor.

İpsala Kadın Kooperatifi Başkanı Hati Özkök yaptığı konuşmada; "İpsala çikolatamız ADEM ( Aile Destek Merkezi)  projesi Kaymakamlığımızın başlattığı bir projemiz. Biz burada 1 yıldır çikolata yapıyoruz. En son olarak da kadın kooperatifleri ile kadınlarımıza istihdam sağlamaya çalışıyoruz. Aynı zamanda İpsala pirinci yapıyoruz ve çikolatalarımızda ,yetişen yer fıstığı kullanıyoruz. Tadımlarımız çok güzel oluyor. " dedi.

İpsalalı ev hanımlarının el emeği göz nuru ürünlerinden birinin mutlaka sizin için olduğunu görüp anlayacaksınız.

İpsala çikolataları, kız isteme, söz ve nişan cemiyetlerinde kullanılmak üzere hazırlanmış özel tasarımlarını görmeli ve nefis çikolata lezzetlerini mutlaka tatmalısınız.

İpsala ADEM çalışanları ürünlerini sosyal medyadan da pazarlıyorlar. Facebook Instagram ve Twitter'da arama motoruna "İpsala çikolataları" yazıldı mı, kooperatif ve satışa sunulan ürünler hakkında bilgiler alınabiliyor, sipariş verilebiliyor.
Ayrıca 0546 951 85 52 no lu telefondan iletişim sağlanıp işlem yapılabiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —