-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
İpsalalı Aktivist Yılmaz Bayraktar İçin Bisiklet Turu Düzenlendi.
2020 yılında geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybeden İpsalalı aktivist Yılmaz Bayraktar'ı anmak için hafta sonu Keşan Saros Doğa ve Spor Derneği ( SARDOS) pedallarını İpsala'ya doğru çevirecek.
İpsala BİDOST (İpsala Doğa Sporları Topluluğu) ve ATAM Motosiklet Derneği İpsala Temsilcisi Yılmaz Bayraktar, İki yıl önce bir bisiklet kazasında hayatını kaybetmişti.
SARDOS Derneği bisikletçileri Yılmaz Bayraktarı 1. Yıl dönümünde de unutmamış pedal çevirip Işıklar Mezarlığı’ndaki kabrinin başında dua okumuşlardı.
Keşan Saros Doğa ve Spor Derneği ( SARDOS) yaptığı açıklamada, “İlçemizin en aktif sivil toplum kuruluşu olarak bir STK'nun olması gerektiği formatta sosyal, kültürel ve sportif her alanda olmaya devam ediyoruz. Hedefimiz kendi kendini eğlendiren, dibini aydınlatan bir mum değil çevresini aydınlatan bir ışık olmaktır. Bu haftayı da oldukça yoğun faaliyetlerle kapattık. Bu hafta sonu da iki yıl önce elim bir bisiklet kazasında hayatını kaybeden sevgili Yılmaz Bayraktar'ı anmak için pedallarımız İpsala'ya dönecek.” İfadelerinde bulundu.
Yılmaz Bayraktar’ı Anma Turu
Saros Doğa ve Spor Derneği ( SARDOS) Kask zorunlu, eldiven el, su candır! Mottosu ile yola çıkarak, Bayraktar’ı anma turunun ayrıntılarını gazetemizle paylaştı.
Sardos, “Sabah saat 09.30’da Şehitlik parkından pedallar dönecek. İpsala'da İpsala Spor BİDOST üyeleri ile buluşacağız. Önce park kahvesinde kahvaltı ve dinlenme molası vereceğiz. Dinlenme sonrasında sevgili Yılmaz Bayraktar'ın kabrini ve ailesini ziyaret ederek tekrar park kahvesinde kısa bir mola verip Keşan'a dönüşe geçeceğiz.” İfadelerinde bulundu.
İPSALA’DA RAMAZAN SAĞLIK STANDI KURULDU
İpsala spor İsyan Etti.
KORKMA!...
İpsala Toplum Sağlığı Merkezi sahada
Yeni Karpuzluspor sezon bitmeden şampiyonluğu garantiledi
İpsala CHP’den “Faturalı” Ramazan mesajı
İba, İpsala'da vatandaşlara iftariyelik dağıttı
İPSALA’DA İFTAR BULUŞMASI:
İpsala’da 3 okula TÜBİTAK’tan destek…
İpsala’da 188 öğrenciye giysi desteği…
Sulamada tek tarife TBMM’ye taşındı
Minik Öğrencilerden Belediyeye Anlamlı Ziyaret
Çiftçilerin sorunlarını dinledi
Değerlendirme toplantısı yaptılar
Korkmaz’dan Teşekkür Mesajı
Dalkıran, Esnaflardan Güvenoyu Aldı.
İpsala Toplum Sağlığı Merkezinden Soğuk Hava Uyarısı
Aksal,İpsala'da Ziyaretlerde Bulundu.
30–65 Yaş Arası Kadınlara Ücretsiz Serviks Kanseri Taraması Çağrısı
Hamzadere Sulama Birliği’nden Çakmak Barajı’nda İnceleme
İbriktepe Köyü Halı Sahası Yeniden Hizmete Açıldı.
Akbaş: “Merkezi su yönetimi endişe yaratıyor”
SELİMİYE’DE ZİKRE TAHAMMÜLSÜZLÜK: İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜNE AÇIK BİR MÜDAHALE
Kurtuluş İlkokulunda Karne Coşkusu
İpsala’da 2 Bin 271 Öğrenci Karne Aldı
İpsalalı Bal Üreticileri Karaçalı Balı Çalıştayına Katıldı
“Sınırdan Sınırsız Lezzet İpsala Çikolataları” Projesine Yerinde İnceleme
SARICAALİ KÖY YOLU BU SENE SICAK ASFALTA KAVUŞACAK
İYİ Parti Üst Kurul Delegeleri Ankara Yolunda
Yağışlar Trakya Barajlarına Can Suyu Oldu.
Yükleniyor



