Tarih: 03.05.2023 09:03

İpsalaspor Hakem Kurbanı Oldu.

Facebook Twitter Linked-in

Pazar günü oynanan SAL yarı final maçında, 10 kişi kalan rakipleri karşısında, ilk yarı sonunda 1-1 sonuçla soyunma odasına 11 kişi giren İpsala spor, rakip takımın hocasının hakemlere yaptığı baskı sonucu ikinci yarıya 10 kişi çıktı.

İlk yarı sonucu soyunma odasına sevinçle giren İpsala spor oyuncularının sevinçleri soyunma odalarına 5 dakika sonra giren Saha komiseri hiçbir açıklama yapmadan 9 numaralı oyuncunun hakem tarafından kırmızı kartla oyundan atıldığını söylemesi ile kâbusa dönüştü!

Yaşanan bu  haksızlıkları tribünden seyretmek ve İpsala sporun sahada değil de masa başında nasıl katledildiğini gözlerimize görmek biz seyircileri çok üzdü!!!!

İpsala spor yöneticileri maç sonucu gazetemize yaptığı açıklamada şöyle dediler:

"Bu gün oynadığımız Bal ligi play off maçımızda öncelikle rakibimiz Genç Aslanlar Spor kulübünü tebrik ediyoruz. Fakat maçı kesinlikle sahada futbol olarak kaybetmedik. Maçın ilk yarısı 1-1 sonuçlanmıştı rakibimiz 43.cü dakikada 10 kişi kalmıştı. Soyunma odasına girdiğimizde saha komiseri tarafından hiç bir açıklama yapılmadan 9 numaralı oyuncumuzun ihraç edildiği bildirildi. Maalesef ne yazık ki sahada üstün futbol oynamamız bize maçı kazandırmadı. Özellikle maç sonunda maçın dördüncü hakemi Mete Talha Güven'in futbolcularımıza çok ağır şekilde polislerin yanında küfür etmesini hakem camiası adına utanç verici buluyoruz. Bu terbiyesiz, ahlaksız ve işgüzar hakemi en ağır dil ile kınıyor hakkında her türlü yasal yola başvuracağımızı kamuoyuna saygı ile bildiriyoruz.

Not: aşağıda foto da oyuncumuzun göğsüne rakip futbolcunun attığı tekme ile aldığı darbede kasıt yok denilip sarı kart verildi. Edirne olay.com

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —