Tarih: 30.08.2024 13:08

Kerman, Ankara’dan Umutlu Döndü.

Facebook Twitter Linked-in

İLK ZİYARET BAKAN MURAT KURUM’A OLDU.

Ankara ziyaretine katılan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman,” Edirne Valisi Yunus Sezer, Milletvekilimiz  Fatma Aksal, Edirne Vali Yardımcısı ve İpsala Kaymakamı  Ömer Sevgili, İl Başkanımız Belgin İba,İl Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı,İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gümüş ve değerli Belediye Başkanlarımızla birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’u ziyaret ettik. 

İlçemizde planlanan projelerle ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza misafirperverliği ve destekleri için teşekkür ediyorum.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut’u ziyaret ederek, İpsala’mız ile ilgili projelerimizi detaylıca aktardık ve desteklerini istedik. 

Sayın Bakan Yardımcımıza bizlere gösterdiği misafirperverlik ve verdikleri destekler için gönülden teşekkür ediyorum.”dedi.

İKİNCİ ZİYARET TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI’YA OLDU.

Kerman açıklamasında,”Edirne ilçe ve belde belediye başkanlarımızla Tarım Bakanımız İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ettik. Tarımın gelişimi üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Edirne Valisi. Yunus Sezer, Milletvekilimiz Fatma Aksal, Edirne Vali Yardımcısı ve İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İl Başkanımız Belgin İba, İl Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı, İl Yönetim Kurulu Üyesi  Halil Gümüş ve değerli Belediye Başkanlarımızla birlikte Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ettik. Sulama yatırımları ve tarım projelerimiz üzerine destek talebinde bulunduk. 

Ayrıca, Sayın Bakanımızı çeltik hasadı ve İpsala Tarım Fuarı’mıza davet ettik.

Tarım ve Orman Bakanıİbrahim Yumaklı’yı, 23. İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı’na katılması için davet ettik. Destekleri ve ilgisi için teşekkür ediyoruz.”dedi.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ın önümüzdeki günlerde Ankara ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunması bekleniyor.

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —