Tarih: 01.03.2024 09:59

Kerman, Vizyon Projelerini Bugün Tanıtacak.

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Edirne İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile birçok misafirin katılacağı proje ve aday tanıtım toplantısı saat 13.00’te Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayacak olan proje ve aday tanıtım toplantısında AK Parti İpsala İlçe Başkanı Mahmut Tekin, İl Başkan Vekili Aydoğan Akıncı ile AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’ın konuşma yapması bekleniyor.

Konuşmalardan sonra AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman, Projelerini ve ekibini tanıtarak seçim için destek isteyecek.

“SİZLERİ BEKLİYORUZ”

Ak Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman,31 Mart tarihinde İpsala için çok önemli bir seçime gidildiğini belirterek “İpsala’yı daha çağdaş hale getirmek için çıktığımız bu yolda tüm dostlarımızı bugünkü toplantımıza bekliyoruz.” dedi.

SEÇİM OFİSİ AÇILACAK

İpsala Belediye Düğün salonundaki proje ve aday tanıtım toplantısından sonra Saraçilyas mahallesinde hazırlanan seçim ofisinin açılışı gerçekleştirilecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —