Tarih: 28.02.2024 09:18

Kerman’dan İlave TOKİ Sözü

Facebook Twitter Linked-in

İLAVE TOKİLER YAPILACAK

Saraçilyas Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İpsala Belediye Başkan Adayı Mehmet Kerman, burada yaptığı konuşmada “Yeniden göreve seçilirsek buraya ilave TOKİ’ler getireceğiz. Onun önüne düğün salonu yaparak mahalledeki düğünleri burada yapacağız. Sizlere daha iyi daha iyi hizmetler yapmak için yola çıktık.10 yıl önce burasının nasıl bir yer olduğunu biliyorsunuz. Daha iyisini yapacağız.” dedi.

DAİRELERİN TAPULARINI ALACAZ

AK Parti İpsala Belediye Başkan Adayı Mehmet Kerman, burada kendilerini yalnız bırakmayan mahalle sakinlerine seslenerek “Bu konutların Tapularını sizlere almak için Ankara’da görüşmelerde bulunarak çözüme kavuşturacağım. Ayrıca bugüne kadar yer evi olup da tapusunu alamamış kim varsa hepsinin tapularını sizlere teslim edeceğim” dedi.

“HİÇ KİMSEYİ İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIZ”

AK Parti İpsala Belediye Başkan Adayı Mehmet Kerman, Belediye Başkanlığına seçilmeleri halinde hiç kimseyi işten çıkarmayacaklarını belirterek “Bizim derdimiz herkese iş ve aş sağlamak” dedi.

Konuşmasında fabrikaların kurulmaya başlanacağını belirterek “İpsala’da işsizlik bir konu olmayacak. Ancak sizlerin de sertifika almanız gerekmektedir. Kendinizi buna hazırlayın ”şeklinde konuştu.

Kerman, konuşmasının sonunda vatandaşlar tarafından alkışlandı ve çoban ateşi etrafında eğlence düzenlendi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —