Tarih: 09.09.2019 09:23

Lisanslı Depoculuk Toplantısı’ndan erteleme kararı çıktı

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Belediyesi’nin Çarşamba günü Üretici ve Tüccarlar ile yaptığı Lisanslı Depoculuk Toplantısından sonuç çıkmayınca erteleme kararı çıktı.

HABER MERKEZİ

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Belediye Meclis Üyelerinden Mediha SaygılıŞebnem ÇelikNuri KavakkoruluGürel Kale, Menderes ŞenkolOgün Kurt ve Lisanslı Depo Müdürü Mustafa Kaygusuz ile beraberinde Lisanslı Depo Sorumluları, TMO (Toprak Mahsulleri Ofisi) İpsala Ajans Müdürü Hilmi Narcu, Banka Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile üretici ve tüccarların katıldığı İpsala Belediyesi Lisanslı Depoculuk Toplantısı düzenlendi.

ÜNSAL: “SİZLERİN ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

04 Eylül 2019 Çarşamba günü İpsala Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya başkanlık yapan İpsala Belediye Başkanı Zir. Müh. Abdullah Naci Ünsal, toplantının amacını açıkladı. Üretici ve çiftçilerin fikirlerini almak adına bu toplantıyı düzenlediklerini belirten Ünsal“Sizlerin öneri ve görüşleri bizim için önemli. Hem bir önceki dönem de yaşanılan sorunlarla karşılaşmamak adına hem de yeni dönemde yapacağımız alımlarda ürünlerinizi hangi sistemde depolamamız ve bunların karıştırılarak mı yoksa ayrımı koyalım diye sizlerin görüşüne sunalım istedik” dedi.

KAYGUSUZ: “DEPOLAMA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPTI”

İpsala Lisanslı Depo Müdürü Mustafa Kaygusuz, katılımcılara öncelikle Lisanslı Depoculu nedir diye bilgi verdikten sonra depoya ürün koymak için neler yapılmalı, aranan şartlar, kredi kullanımı ve yerleşim şekli hakkında sunum gerçekleştirdi.

Daha sonra konu hakkında görüş alış verişinde bulunan katılımcılar, hem banka müdürlerine hem de toplantıya katılan TMO İpsala Ajans Müdürü Hilmi Narcu’ya sorular yöneltti.

Yaklaşık iki saat süren ve net bir sonuç çıkmayan Lisanslı Depoculuk Toplantısı’nda Toprak Mahsulleri Ofisi’nin fiyat açıklamasından sonraki bir tarihe ertelemesine karar verildi.

Yeniden bir araya gelecek olan üretici, tüccar ve İpsala Belediyesi Lisanslı Depo sorumluları ürünlerin depolanma sistemine karar verecekler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —