Tarih: 26.07.2024 11:03

Martin, CHP’ye Geri Dönüyor.

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde İyi Parti’den Uzunköprü Belediye Başkanı olarak seçilen ve seçildiği günden bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisine geçeceği iddiaları gündemden düşmeyen Ediz Martin, mazbatayı alıp kotuğa oturmasının üzerinden 99 gün geçmesinin ardından CHP saflarına katılıyor.

22 Temmuz Pazartesi (dün) CHP Genel Merkezinde genel başkan Özgür Özel’le bir araya gelen Başkan Martin, İyi Parti’den istifa ettiği öğrenildi.

İstifa sürecinin tamamlanmasının ardından 30 Temmuz Salı günü CHP grup toplantısında gençlik kolu başkanlığını yaptığı baba ocağı olan CHP’ye geri dönmesi beklenen Başkan Martin’i CHP’ye bağlayacak rozet bizzat genel başkan tarafından takılacak.

İYİ PARTİ’DE ÖFKE, CHP’DE MUTLULUK HAKİM

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’in İyi Parti’den ayrılarak yeniden baba ocağı CHP’ye geçişinin kesinlik kazanmasından sonra belediye başkanlığı kazandırdığı İyi Parti cephesinde Ediz Martin’e karşı kızgınlık ve öfke hakim olduğu gözleniyor.

İyi Parti kanadı Başkan Martin tarafından kullanıldıkları ve emeklerinin yok sayıldığı konusunda serzenişte bulunurken CHP kanadında ise mutluluk hakim durumda.

Sosyal medya üzerinden Başkan Martin’in CHP’ye geçişini kutlayan partililer “Hayırlı olsun, ,yuvaya hoş geldin.” yorumları ile destekte bulundular.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —