-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,17% 0,04
-
EURO
50,99% 0,32
-
GRAM ALTIN
7107,48% -0,02
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,43
MHP Keşan Seçmen İletişim Merkezi açıldı
MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Keşan Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışı, geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirildi.
Büyük Cami Mahallesi Gürler Sokak No: 29 (Açık otopark arkası, eski Albatros Restaurant giriş katı) adresinde hazırlanan büronun saat 13.00 sıralarında başlayan açılış törenine; MHP Edirne Milletvekili adayları Gürsel Şimşek, Av. Şennur Yıldırım, Sefer Cem Elkut, MHP Edirne İl Başkanı Hakan Özkan, MHP Keşan İlçe Başkanı Erkan Gege ile Yönetim Kurulu üyeleri, bazı ilçe başkanları, kadın kolu başkanları ile yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
GEGE: 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTMAMIZ HİÇ DE ZOR DEĞİL
Törenin açılışında konuşan Erkan Gege, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimi’nde iktidar için yola çıktıklarını belirterek, bu anlamda açılışını gerçekleştirecekleri Seçmen İletişim Merkezi’nin bu yoldaki bir adım olduğunu söyledi.
MHP’nin birlik içerisinde yürüdüğünü ve genel seçimde partide büyük bir oy patlaması yaşanacağına inandığını vurgulayan Gege, “Bu ortamda, her türlü kaygı ve düşüncelerinizi bir kenara bırakıp, dik ve birlik olarak seçimlerde partimizi iktidara taşımamız gerekiyor. Tüm dava arkadaşlarımız, bu desteği hiçbir kırgınlık gözetmeden yapmalıdır. Edirne’den 3 milletvekili çıkartmamız hiç de zor değil. Bu çalışmayla bunu gerçekleştirebiliriz.” dedi.
ŞİMŞEK: EDİRNE, YETERİ KADAR MERKEZİ İDARENİN İMKANLARINDAN FAYDALANDIRILMAMIŞ
Erkan Gege’nin ardından Milletvekili Adayı Gürsel Şimşek söz aldı.
Edirne’yi Ankara’da temsil etmek için aday olan milletvekillerinin, halkın huzurunda olduğunu dile getiren Şimşek, Edirne’de, halkın çok farklı bir tercih ile yine çok farklı bir netice çıkartacağına gönülden inandığını söyledi.
5 ay önce başladıkları seçim çalışmalarında, halkın gösterdiği ilginin bir değişimi müjdelediğini ifade eden Gürsel Şimşek, şöyle dedi: “Edirne, bugüne kadar ne yazık ki milletvekilleri tarafından gerçek anlamda temsil edilememiş ve doğal zenginlikler, turizm ve tarım zenginlikleri olmasına rağmen hala politik zafiyetin altında ezilmiş, olması gereken gelişmişlik noktasına erişememiştir. Bu dönem milletimizin takdiri ve Allahın izni ile Edirne’yi Ankara’da temsil etme imkanı bulursak, seçim beyannamemizde yer alan toplumsal onur programını hep birlikte uygulayacağız. Her gittiğimiz yerde, diyorlar. Artık siyaset, halkın gözünde itibar kaybetmiş. Çünkü seçilmiş, ancak insanımızın vekili olmamış. Edirne halkı yalnızlığa itilmiş. Edirne, yeteri kadar merkezi idarenin imkanlarından faydalandırılmamış ve nüfusu azalan illerin başında gelmektedir. Çünkü Edirne’de işsizlik var.”
İKTİDAR ORTA SINIFI YOK ETTİ
Edirne genelindeki esnafın, işyerini gerekli miktarda para kazanamadan kapattığını, sosyal kesimin hepsinin, AK Parti iktidarı döneminde dibe vurduğunu kaydeden Şimşek, iktidarın orta sınıfı yok ettiğini öne sürdü.
13 YILDIR TÜRKİYE’Yİ YÖNETEN BU İKTİDAR, MİLLETİN BAŞINA BELADIR
MHP’nin, iktidar olabilmek için seçim beyannamesini ortaya koyduğunu dile getiren Gürsel Şimşek, AK Parti iktidarına yönelik şu eleştirilerde bulundu: “13 yıldır Türkiye’yi yöneten bu iktidar, milletin başına beladır. Bu iktidar, geldiğinden beri Türk milletinin milli ve manevi değerleriyle oynamış, ne İstiklal Marşı, ne bayrak, ne vatan, ne Andımız kalmıştır. Türkiye’ye bir sistem değişikliği getirmeye çalışıyorlar. Bu sistem değişikliği ile devlet başkanlığı sistemi getirilerek, Cumhuriyet’in temek değerleri tartışılmaya açılarak yok edilmek istenmektedir. Halkımız, tüm Türkiye’de olduğu gibi Keşan’da da uyanık davranmalı, bunlara asla prim vermemelidir. Allah, bu ülkeye bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın. Bu iktidar asla bir daha bu ülkenin başına bela olmamalıdır. Bu nedenle 7 Haziran seçimi son derece önemlidir. Sizlerden ricam, herkesin uyanık olması ve etrafındakileri uyarsın. Halkımızın, gelecek dönem Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu ülkeyi yönetmesine şans tanıması gerekiyor. Bu iktidar, geldiğinden beri sadece kendisini düşünmüş ve ayakkabı kutularına koydukları paralarla kendilerini ve yandaşlarını zengin etmiştir. Bugün Türkiye’de %2’lik kesim, Türkiye gelirinin yarısına sahiptir. Her bireyin cebine 10 bin dolar girdiğini iddia ediyorlar. Bu tam bir yalandır. 10 bin dolar yaklaşık 27 bin TL yapıyor. Bu para her yıl tek bir bireyin cebine girmemektedir. 3 kişilik bir ailenin cebine her yıl 80 bin TL girse, kimse kredi kartlarıyla uğraşmaz, borçlarını nasıl ödeyeceğini düşünmez. İktidar, bütçe yok diyerek memura zam vermezken, Çankaya Köşkü dururken, Ak Saray yaptırıyor. Yaptıkları yolsuzlukların tamamının hesabı sorulacak ve burunlarından fitil fitil getirilecektir. Kimsenin bundan kuşkusu olmasın. Edirne’de tarımı bitirdiler. Bu nedenle Edirne halkı tarımdan kopuyor. Eğer tarımı bitirirseniz Edirne’yi bitirirsiniz. Bunlar da bunu yapıyor.”
OTURAN DEĞİL, KONUŞAN, HAYKIRAN VE MÜCADELE EDEN MİLLETVEKİLİ OLACAĞIMA HEPİNİZİN HUZURUNDA SÖZ VERİYORUM
Edirne’de 300 bin dekara yakın arazinin, 3 şirketin eline geçtiğine işaret eden Şimşek, arazi satışlarının devam ettiğini dile getirerek şöyle dedi: “Böyle giderse, Edirne’de ıssız kentler oluşacak. Eğer vatandaşın cebine para girmezse, Türkiye’ye dışarıdan gelenler hizmetlerden faydalanacaktır. Seçime başlarken, Edirne’de 100 binin üzerinde oy hedeflemiştik. Siz de göreceksiniz ki bu sayının üzerine çıkacağız ve sizlerin hizmetinde olacağız. Arkadaşlarım ile birlikte tüm Edirne adına savaşmak için sizlerden izin istiyoruz. Edirne yıllarca üvey evlat olmuştur. Seçilenler, Edirne için savaşmamış, masalarının altına saklanmışlardır. Bugünkü iktidar, bizi tehlikeli bir sürece doğru götürmektedir. Gelecek dönem kısmetse sizlerin emrindeyiz. Ne zaman boşluk bulsak sizlerle birlikte olacağız ve sorunlarınızı her platformda dile getireceğiz. Oturan değil, konuşan, haykıran ve mücadele eden milletvekili olacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum. 5 aydır seçim çalışmaları yapıyorum. Edirne’de Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek büyük.”
Konuşmalardan sonra MHP Keşan Seçmen İletişim Merkezi, “Hayırlı olması” dileğinde bulunularak kurdele kesilerek açıldı.
İPSALA’DA RAMAZAN SAĞLIK STANDI KURULDU
İpsala spor İsyan Etti.
KORKMA!...
İpsala Toplum Sağlığı Merkezi sahada
Yeni Karpuzluspor sezon bitmeden şampiyonluğu garantiledi
İpsala CHP’den “Faturalı” Ramazan mesajı
İba, İpsala'da vatandaşlara iftariyelik dağıttı
İPSALA’DA İFTAR BULUŞMASI:
İpsala’da 3 okula TÜBİTAK’tan destek…
İpsala’da 188 öğrenciye giysi desteği…
Sulamada tek tarife TBMM’ye taşındı
Minik Öğrencilerden Belediyeye Anlamlı Ziyaret
Çiftçilerin sorunlarını dinledi
Değerlendirme toplantısı yaptılar
Korkmaz’dan Teşekkür Mesajı
Dalkıran, Esnaflardan Güvenoyu Aldı.
İpsala Toplum Sağlığı Merkezinden Soğuk Hava Uyarısı
Aksal,İpsala'da Ziyaretlerde Bulundu.
30–65 Yaş Arası Kadınlara Ücretsiz Serviks Kanseri Taraması Çağrısı
Hamzadere Sulama Birliği’nden Çakmak Barajı’nda İnceleme
İbriktepe Köyü Halı Sahası Yeniden Hizmete Açıldı.
Akbaş: “Merkezi su yönetimi endişe yaratıyor”
SELİMİYE’DE ZİKRE TAHAMMÜLSÜZLÜK: İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜNE AÇIK BİR MÜDAHALE
Kurtuluş İlkokulunda Karne Coşkusu
İpsala’da 2 Bin 271 Öğrenci Karne Aldı
İpsalalı Bal Üreticileri Karaçalı Balı Çalıştayına Katıldı
“Sınırdan Sınırsız Lezzet İpsala Çikolataları” Projesine Yerinde İnceleme
SARICAALİ KÖY YOLU BU SENE SICAK ASFALTA KAVUŞACAK
İYİ Parti Üst Kurul Delegeleri Ankara Yolunda
Yağışlar Trakya Barajlarına Can Suyu Oldu.
Yükleniyor



