Tarih: 03.12.2021 08:57

Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör başkanlığında her ay gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı, kurum amirleri ve muhtarların katılımıyla gerçekleştirildi.

Şehit Er Mustafa Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Kaymakamı Ekrem Güngör, başkanlığında, İpsala Belediye Başkanı S Abdullah Naci Ünsal, Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz, İpsala Merkez ve Köy Muhtarları, Daire Amirleri katılımıyla yapılan toplantıda köy ve mahallelerimizin sorunları ve muhtarların talepleri değerlendirildi..

Toplantıda bir önceki ayda ele alınan konulara değinilerek, gelinen nokta ve sonuçlanan işler değerlendirilerek gündemdeki konuların en hızlı şekilde çözüm yolları konuşuldu.

Toplantıda muhtarlar söz alarak sorumlu bulundukları mahalleleri ve köyleri ile ilgili sıkıntıları belediye başkanları ve kurum müdürlerimize aktardı. Muhtarların dile getirdikleri dilek, talep ve öneriler kurum müdürleri tarafından not alınarak çözümü için ilgili resmî kurumlara iletildi. Toplantı, karşılıklı istişarelerin ardından sona erdi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —