Tarih: 11.09.2024 09:36

Okullar Öğrencilerle Buluştu.

Facebook Twitter Linked-in

Okulların açılması nedeniyle İpsala’da Pazartesi günü İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri gerçekleştirildi. Saat 09.15’te Serhat İlköğretim okulunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve anlam önemini belirten konuşmanın ardından, şiirler okundu ve dans gösterileri sergilendi

1.sınıf öğrencilerine hediyelerin verilmesinden sonra İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili tarafından okul zili çalınarak yeni okul dönemi başladı.

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNUMU YAPILDI.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı ve İlköğretim Haftası dolayısıyla “Çelenk Sunma Töreni” düzenlendi. Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı söylendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Başlangıcı ve İlköğretim Haftası nedeniyle yayınladığı Mesajda: ”Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize başarılı, sağlıklı ve keyifli bir eğitim öğretim yılı diliyorum ”dedi.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ise “2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk ders zilini Serhat İlkokulu'nda çaldık. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarı ve sağlık dolu bir yıl diliyorum. İpsala Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız! ”dedi.

ATATÜRK İLKOKULU YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA YETİŞEMEDİ 

Bozkurt Mahallesi eski Hastane yerine; TOBB ve Edirne Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yapılan Atatürk İlkokulunun yeni binasında çalışmalar devam ediyor.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılının bugün başlamasıyla Okulun tam olarak bitmemesi nedeniyle, ancak Yarıyıl tatiline yetişmesi bekleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —