Tarih: 05.07.2019 10:52

Özçifçi ve Filiz İpsala’nın Sağlık Konusunu Masaya Yatırdılar.

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İl Genel Meclisi Üyeleri İsmet Özçifçi ile Hüseyin Filiz İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan’ı makamında ziyaret ederek İpsala’nın sağlık sorunlarını masaya yatırdılar.

Personel şube müdürü Yunus Yiğit’in de hazır bulunduğu görüşmede AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri İsmet Özçifçi ile Hüseyin Filiz, Şu an Keşan Devlet Hastanesi’nin ek hizmet binası olarak faaliyet gösteren İpsala Devlet Hastanesinin hakkında her gün dedikodu üretildiğine dikkat çekerek “Hastanenin kapanması söz konusu değil. Hatta daha da geliştirilmesi yönünde çalışmalar mevcut. Biz İpsala’nın sağlık konularını yakından takip ediyoruz. Hükümetin tarafından uygulamaya konulacak olan Sağlık Turizmi için Gümrük olması nedeniyle hastanenin daha da önem kazanacağını tahmin ediyoruz. Yaz ayları nedeniyle doktorlar izinleri kullandıkları için İpsala’da ufak tefek sıkıntılar olabilir.

Koyuntepe köyündeki sağlık ocağının tamirat çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini düşünüyoruz. Kumdere köyündeki sağlık ocağının da sağlık evine dönüştürülmesi için çalışma başlattık. Korucuköy sağlık evinin bakım ve onarımı da tamamlandı. Hayırlı olsun ”dedi. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —