Tarih: 25.10.2023 09:03

PTT 183 Yaşında!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'nin en köklü kurumlarından Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), kuruluşunun 183'üncü yıldönümünü kutladı...

 Edirne'de PTT Başmüdürlüğü merkez şubesindeki yıldönümü etkinlikleri kapsamında, 183'üncü müşterisine hediyeler verdi... 

Olgay GÜLER
Türkiye'nin en köklü kurumlarından Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), kuruluşunun 183'üncü yıldönümünü dün kutladı.
Edirne'de PTT'nin 183'üncü kuruluş yıl dönümü kutlandı. Yıl dönümü etkinleri kapsamında şubenin 183'üncü müşterisine PTT bünyesinde basılan pul serisi, PTT logolu şemsiye, kalem, kalemlik, defter ve kitap hediye edildi. 183'üncü müşteri olarak hediyeleri kabul eden Fatma Gölge isimli vatandaş ise mutlu olduğunu kaydetti. 
Gölge'ye hediyeleri takdim eden Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın, 183'üncü yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Akalın, "Genel müdürlüğümüz tarafından etkinliklerimiz var. Daha hızlı ve kaliteli şekilde hizmet verdiğimizi vatandaşlara anlatmak için etkinlikler yapıyoruz. Buradaki programın ardından Edirne Valisi Yunus Sezer'i ziyaret edeceğiz. 183'üncü müşterimize çeşitli hediyeler takdim ettik" dedi.
Başmüdürlükte gerçekleştirilen etkinliğin ardından Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın, personeller ile bir araya gelerek üzerinde "PTT 183 yaşında" yazılı pastayı keserek, kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Etkinlikler kapsamında Akalın ve beraberindeki heyet daha sonra Edirne Valisi Yunus Sezer'i ziyaret etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —