Tarih: 15.07.2024 18:57

Şapçı, Hisarcıklıoğlu’ndan OSB’lere Destek İstedi.

Facebook Twitter Linked-in

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Yamanoğlu ve Genel Sekreter Erdem Başak ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı,”Ziyaret kapsamında bölgelerimiz hakkında TOBB Başkanımıza bilgiler verdik.

Keşan OSB ve İpsala OSB’miz hakkında TOBB Başkanımıza bilgiler vererek desteklerini istedik.

Saros Körfezimizdeki yapı kayıt belgesi olan ancak tapusu bulunmayan konutların turizme kazandırılması hususunda TOBB Başkanımızdan desteklerini istedik.MEB ve TOBB arasında imzalanan protokol ile ilçelere yapılacak okullar kapsamında Keşan’ımıza anaokulun kazandırılması hususunda TOBB Başkanımızdan desteklerini istedik.

Hamzadere sulama projesinin tamamlanması hususunda TOBB Başkanımızdan desteklerini istedik. Keşan TSO olarak bizleri ağırlayan TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, kolaylıklar dileriz.” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —