Tarih: 10.04.2015 23:43

Süper Amatörün En Genç Golcüleri Oldular

Facebook Twitter Linked-in

5 Nisan Pazar günü Karaağaç Zafer Tangör sahasında oynanan Karaağaç Arda-İpsalaspor Süper Amatör Lig son hafta karşılaşmasında İpsalaspor sahaya çıktığında tüm gözler takımla sahaya çıkan iki ?çocuğun? üzerinde oldu.

5 Nisan Pazar günü Karaağaç Zafer Tangör sahasında oynanan Karaağaç Arda-İpsalaspor Süper Amatör Lig son hafta karşılaşmasında İpsalaspor sahaya çıktığında tüm gözler takımla sahaya çıkan iki “çocuğun” üzerinde oldu.

Bir çok kişi onları baştan maskot sansa da maçın başlama düdüğü ile birlikte onların İpsalaspor’un ilk 11′inde yer alan iki futbolcu olduğunu gördü. Bu iki futbolcu  4 numaralı formasıyla 2000 doğumlu Volkan Savrın ve 9 numaralı formasıyla 2001 doğumlu Nazım Güngörmez 90 dakika boyunca kaldıkları oyunda gerek futbollarıyla gerekse attıkları gollerle herkesin takdirini kazandılar.

Her iki oyuncu İpsalaspor’un alt yapılarında oynuyorlar. İpsalaspor yönetimi ligin son karşılaşmasında A-takımına onları da alıp hem cesaretlendirmiş hem de bir çok kulübe örnek olmuş.

Volkan İpsalaspor’un 7-3 mağlup olduğu karşılaşmada takımın ikinci golüne imza atarken, Nazım’da penaltı atışında topu bir köşeye kaleciyi diğer köşeye yatırarak İpsalaspor’un üçüncü golüne imza attı.

Volkan ve Nazım Süper Amatör Ligin 2014-15 sezonundaki en genç oyuncular olurken aynı zamanda bu ligde bu sezon gol atan en genç oyuncular olma unvanını da aldılar.

İpsalaspor yönetimini bu tavrından dolayı kutlarken bu iki genç oyuncumuza il futbol çevrelerince sahip çıkılmasını temenni ederiz.

(www.sporexra’dan alınmıştır)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —