Tarih: 03.11.2023 09:09

Tekin,” Hastane Konusunu Hassasiyetle Takip Etmekteyiz”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Mahmut Tekin, İpsala Devlet Hastanesinin sorunlarının çözümünü hassasiyetle takip ettiklerini açıkladı.

İpsala Devlet Hastanesi konusunda sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşıma cevap veren AK Parti İpsala İlçe Başkanı Mahmut Tekin,” Kısa bir süre önce yatışlı hastane statüsüne kavuşan İpsala Devlet Hastanemize Başhekim, müdür, dahiliye, çocuk, cerrah olmak uzman doktorlar atanarak görevlerine başlamıştır. Kadın doğum doktorunun atanabilmesi için gerekli girişimler yapılmıştır.

Hastanenin diğer eksik olan hemşire, ebe, diş doktoru, laboratuar personeli ve unvanları aklımıza gelmeyen diğer personellerin atamaları süratle tamamlanmıştır.

Son Ankara ziyaretimiz sırasında İl Başkanımız, Milletvekilimiz ve Sağlık Bakan Yardımcımız ile görüşülerek hastanemize ultrason cihazının temin edilmesi için girişimlerde bulunulmuştur.

Sonuç olarak hastane konusunun eksikleri ve ihtiyaçları konusunda biz üstümüze düşeni Kaymakamımız Milletvekilimiz, İl Başkanımız nezdinde hassasiyetle takip etmekteyiz. Değerli Başhekimimiz ile her zaman irtibat halindeyiz.

İpsala Devlet Hastanesi Keşan devlet hastanesine bağlanması kesinlikle söz konusu değildir. İpsala Devlet Hastanesi İpsala ve köylerine hizmet etmeye devam edecektir. ” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —