Tarih: 23.08.2024 14:16

“Temiz Bir İpsala Hepimizin Sorumluluğundadır.”

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Belediyesi son günlerde sosyal medyada yer alan çöp konusunda açıklamada bulunarak “Temiz bir İpsala hepimizin sorumluluğundadır.”denildi.

İpsala Belediyesi hesaplarından yapılan paylaşımda”Belediyemizin personeli tarafından büyük bir titizlik ve düzenle sürdürülen çöp toplama programımız aksamadan devam etmektedir. Ancak bazı vatandaşlarımızın, çöp konteyneri boş olmasına rağmen çöplerini konteynerin yanına bırakmaları, hem çevremizin temizliği hem de ortak yaşam alanlarımızın düzeni açısından sorun oluşturmaktadır. Bu konuda sizlerden ricamız, çöplerinizi mutlaka konteynerin içine bırakmanızdır.

Ayrıca, inşaat atıkları ve kuru ot atıkları gibi büyük hacimli malzemeleri lütfen bulundukları yerlerde toplayarak, belediyemiz ekiplerine haber verin. Bu tür atıklar, çöp kamyonlarımızın sıkıştırma sistemlerine zarar vererek arızalara sebebiyet vermektedir. Unutmayalım ki bu arızaların tamir masrafları, siz değerli vatandaşlarımızın ödediği vergilerle karşılanmaktadır. Bu konuda göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz.

Temiz bir İpsala hepimizin sorumluluğundadır. Duyarlılığınız için teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.” denildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —