11007,37%0,81
42,52% 0,07
49,55% -0,06
5743,85% -0,15
9322,75% 0,27
İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, geçen hafta Keşanfm’de katıldığı bir programda Korona Virüs çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.
İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, “İpsala’da resmi bir vakamız yok. İki şüpheli vaka vardı bu kişilerin de sonuçları negatif geldi. İpsala’da ilk andan hatta genelgeden önce ilaçlamalara başladık. Sokak ve caddelerin her yerini ilaçladık. Hiçbir yeri ayırmadan ilaçlamaya devam ediyoruz. İsteyenin bahçesine ve apartman boşluklarını da ilaçlıyoruz. Sınır şehri olduğumuz için de bu konuda özel bir titizlik gösteriyoruz. Her noktaya el dezenfektanları kuruldu. Önemli olan insanların dışarı çıkmaması bu yönde çalışmaya devam ediyoruz. Herhangi bir vaka olmadı inşallah da olmaz.
Esnafımızın durumu iyi değil. Genelge doğrultusunda dükkânları da açılamıyor birçoğunun. Kiracılarımızdan 3 ay boyunca kira almayacağız ama bu çözüm değil, kişilerin para kazanmadan harcama yapması çok kötü bir şey. Esnafımıza elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz şartlar müsaade ettikçe. Halkımızdan istediğimiz tek şey var evde kalmaları” dedi.(Kesanfm sitesi)