Tarih: 10.11.2023 08:44

Unutmayacağız ATAM!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 85’inci yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi İpsala’da da törenlerle anılacak

Bugün İlk tören Cumhuriyet Meydanı’nda saat 08.55’te İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, 1.Hudut Tabur Komutanı Yb. Ahmet Ferit Gürbüz, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, siyasi parti temsilcilerinin Atatürk Anıtı’na çelenk sunması ile başlayacak.

Saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından buradaki tören son bulacak. Atatürk ilkokulu tarafından hazırlanan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Programı saat 09.30’da Atatürk Konferans Salonunda gerçekleşecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılacak ve şiirler okunacak.

 İlçemizdeki okullarda resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesinden sonra ile sürecek olan anma programında “Ben Seni Hiç Görmeden Sevdim” adlı gösterinin sunumu yapılacak.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 85’inci yıldönümü anma programı “Gölgen Yeter” adlı gösterinin sunumu ile sona erecek.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —