Tarih: 03.07.2024 12:40

Uysal’ın Yerine Subaşı geldi

Facebook Twitter Linked-in

Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı ise Edirne Vali Yardımcısı oldu.

Edirne Vali Yardımcısı Ali Uysal, Afyonkarahisar Vali Yardımcılığına atandı. Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı ise Edirne Vali Yardımcısı oldu.
Cumhurbaşkanlığı’na atama kararları Resmi Gazete’nin 2 Temmuz 2024 Salı Tarihli sayısında yayınlandı. Söz konusu kararlar ile Edirne Vali Yardımcısı Ali Uysal, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı oldu. Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı ise Edirne Vali Yardımcısı olarak atandı.

Lalapaşa Kaymakamı Okan Ayaz ise Kilis Elbeyli Kaymakamı oldu.

VALİ YARDIMCISI TURGUT SUBAŞI KİMDİR?

1964 yılında Artvin İli Şavşat İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini aynı ilçede tamamladı.1987 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Kamu Hukuku Anabilim Dalı Ekonomi Hukuku programında yüksek lisans yaptı. “Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Usulü” konulu proje çalışması mevcuttur. 1987-1988 yılında Artvin Barosuna bağlı Avukatlık stajını bitirip “Avukatlık Ruhsatnamesi” ni alan Subaşı 1988-1990 yılları arasında Artvin Adli Yargı Hakim Adayı olarak çalıştı.1990 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğini geçerek Ordu Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Subaşı, adaylık sırasında 8 ay İngiltere’de lisan ve mesleki eğitim aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —