Tarih: 01.11.2019 08:56

Yenikarpuzlu Beldesinde Cumhuriyet Bayramı Coşku İçinde Kutlandı.

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96. Yıl dönümü kutlamaları Türkiye’nin dört bir köşesinde olduğu gibi Yenikarpuzlu’da da coşku içinde kutlandı.

 Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen törene öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Yenikarpuzlu Beldesi Belediye Başkanı Ufuk Atalay, ”Türk Milletine ve gençliğine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değer olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96'ıncı yıldönümünü bu yıl da milletçe büyük bir heyecan ve gururla kutluyoruz.
Bağımsızlığını kazanma uğrunda yıllarca mücadele veren ve tüm yokluklara karşın bu haklı mücadeleden dünyaya örnek olacak olan bir zaferle çıkan Türk milleti, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bağımsız, güçlü ve çağdaş bir devlet olmayı başarmıştır. Bu başarının ardında Türk milletinin fedakârlığı, vatan sevgisi ve azmi vardır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.

Tören şiirlerin okunması ve gösterilerin sunulması ile sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —