Tarih: 09.08.2024 14:17

Yunanistan’a Kaçamadılar

Facebook Twitter Linked-in

Kumdere köyünde yasa dışı yollardan Yunanistan’a geçmek isteyen FETÖ ve PKK terör örgütlerine üye olma suçundan aranma kaydı olanların da bulunduğu 5 kişi, kendilerine yardım eden organizatör ile birlikte kıskıvrak yakalandı.
Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan konuya ilişkin açıklamada şunlara yer verildi:

“Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde ‘Göçmen Kaçakçılığı’ ile mücadele kapsamında; göçmen şahısların can ve mal güvenliğini tehlikeye atarak, haksız kazanç elde etme yolunda olan organizatör şahısların bağlantılarını ortaya çıkartmak ve faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarına aralıksız olarak devam etmektedir.
Bu kapsamda; Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından devam eden faaliyetler kapsamında, İpsala ilçesi Kumdere köyü mülki sınırları içerisinde yurt dışına kaçmaya çalıştığı tespit edilen bir araçta içlerinde FETÖ ve PKK Silahlı terör örgütlerine üye olma suçundan aranma kaydı olan şahıslarında bulunduğu 5 şahıs, U.Ö. isimli 1 organizatör şahıs ve göçmen kaçakçılığında kullandıkları 1 araç ile birlikte yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.
Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması amacıyla çalışmalarımız gece gündüz demeden aralıksız olarak, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde devam edecektir.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —